fredag 1 mars 2013

Den bästa platsen

Kan ni tänka er att vår son har sovit i sin egen säng i natt? Han somnade på typ 5 minuter eftersom han var så otroligt trött men sen vaknade han ungefär en timme efter det. Tror att han vaknade av att gråtalarmets gröna lampa lyste honom i ögonen, vet inte vart jag ska sätta det så att det inte stör honom om han vaknar till men så att man ändå hör om han vaknar. Skulle vilja skaffa ett nytt men det måste vänta på bättre tider.

Det verkade som om han skulle ha somnat pånytt igen eller så hade han stängt av alarmet, så smög mig tyst till dörröppningen för att kolla läget och då vaknade han förstås. Lite nynnande och några klappar på rumpan och han sov igen till kl 3.30. Samma sak, lite nynnande och lite klappningar och pajningar på ryggen så sov han igen till 5.40, då fick han komma till vår säng där jag ammade honom och sen steg vi upp.

Skönt att sova med lite utrymme och inte trängd tvärs över i fotändan. Nu hoppas vi att han i fortsättningen också sover i egen säng så kanske vi snart flyttar över honom i sitt eget rum.

2 kommentarer:

  1. Jee bra Rasmus! Har ni hans rum långt ifrån ert eget?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har en vessa mellan våra sovrum, nog sku man säkert höra om han vaknar och gråter på natten. Men brukar ha gråtalarmet på kvällen när vi själva oftast är i nedre våningen och Rasmus sover uppe.

      Radera